Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

Kvartalspaket #1

syPosted by Linda Wed, October 03, 2018 20:58:54
Prenumerera på tygpaket är något som amerikanerna sysslar med. Ofta är det för lapptäckessömnad. Man kan hitta mängder av YouTubers som öppnar månadens paket av det enda märket eller det andra.

När jag såg en svensk firma ("Den är min") börja med det nappade jag direkt. Det finns flera varianter (barn eller vuxen, nä eller lyx) och olika ofta. Man betalar för ett år i förskott.

Idag kom mitt första paket. Det innehöll ett mönster, en liten "tygblomma", 150cm sweatshirt och 40 ribb.

Definitivt inte mönster och färger jag skulle valt, men det är jag nöjd med. Själva idén är att få nått nytt. Blomman är jag väl lite fundersam över, hade hellre sett en matchande dragkedja så jag hade kunnat välja vilken av modellerna i mönstret som helst. Hoppas tygerna räcker för läser man på mönstret behövs lite mer av båda.

Tror att jag ska testa mönstret med ett billigare tyg först så ser jag exakt vad som går åt. Kanske jag hinner i helgen?  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.