Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

Udda sockar

stickaPosted by Linda Mon, July 24, 2017 18:34:22
Att sticka sockor med självrandat garn är skoj. Vill man så kan man anstränga sig för att sockarna ska bli identiska. Eller så anstränger man sig för att de inte ska bli det. Det finns ett visst symboliskt värde i att de inte är identiska, och ändå tydligt hör ihop. Du har säkert hört talas om att man kan "rocka sockorna" den 21 mars som ett sätt att visa att olika är bra. Kanske vet du ockå att det handlar om downs syndrom specifikt och inte olika i allmänhet. För mig räcker det inte med en enda dag om året. Jag vill att människor med downs syndrom ska bli inkluderade och känna delaktighet alla dagar om året. Därför är mina sockar inte identiska, men de hör ändå ihop!


Alla de här är stickade på en mer än 100 år gammal Favorit hemstickningsmaskin.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.