Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

Stickande höst

stickaPosted by Linda Thu, December 29, 2016 22:09:26
Det har blivit en hel del handskickande under senhöst och tidig vinter. Först var det att jag behövde en mössa till mig. Förra året stickade jag ett par vantar i isländska Letlopi från en materialsats så jag ville ha en mössa i samma stil och det fanns ju garn över så jag lät vantarna vara inspirationen och stickade på frihand en mössa (på bilden har jag kommit halvvägs). Mössan blev klar innan snön kom!
Sen lärde jag mig att sticka en möbius-krage på Syfestivalen, himla kul teknik att sticka!
Och så kom december och med det även julkalendern. Såklart var jag tvungen att göra Selmas mössa och krage. Det var skoj så jag testade båda mönstrena från Järbo och båda mönsterna från Svarta fåret.På bilden är alla mössor klara (utöver tofsarna), jag var inte nöjd med den virkade varianten så den har jag repat upp och stickat min egen variant inspirerad av av de andra. Ytterligare en halskrage är stickad. De har blivit hjulklappar förstås.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.