Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

Lilla K syr stumptofflor

syPosted by Linda Sun, September 21, 2014 11:15:58

Lilla K (snart 7 år) syr helst på Kayser J - en vevsymaskin från ca 1930-tal. Fleece har varit det perfekta materialet eftersom sicksack inte behövs. Hon har sytt lite gosedjur ur boken Sy monster . När vi var på bibblan lånade vi en ny bok, fräckt i Fleece. Tanken från min sida var att gå vidare från gosedjur. Boken föreslår att man ska handsy eller limma - men hon sydde på maskin. Det blev två par strumptofflor (eller bäddsockar). Modellen är mycket enkel och hon kunde följa instruktionerna själv. I de korta satte vi resår överst för att de inte skulle trilla av. De långa är sydd av en filt så vi har sparat langettstygnen som fanns runt om för att få en fin kant längst upp. Hon är mycket nöjd, särskilt med de långa.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.