Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

En Husqvarna 12:a till

veteransymaskinerPosted by Linda Thu, July 11, 2013 10:32:26

Hittade en gammal Husqvarna 12 på tradera för 1 kr - i närheten dessutom. Jag budade 1 kr. Ingen annan var intresserad så igår hämtade jag den. Det är en del fix att få den operationsduglig, men allt ser helt ut.

Husqvarna 12 tillverkades från 1934 till 1955. Den här är nog äldre än min förra 12:a, men innan Husqvarna får ordning på sina register över serienummer och släpper släpper dem fria är det ingen som vet.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ann Arvidson Sun, July 28, 2013 12:31:30

Oj, såg att det var den instruktionsboken jag köpte till dig i torsdags!!! Oj 2, det finns fler häften med den maskinen i... Skall skynda mig kopiera det jag vill ha och sedan skicka fynden!!! Kram

Posted by Ann Arvidson Sun, July 21, 2013 13:01:19

Grattis till ett skötebarn till. Var nere på Erikshjälpen i veckan som gick och dom hade en hel del gamla Husqvarna häften till salu för 10 kr st!!! Är det någon du sakna så kan jag ju alltid ta en sväng på tisdag ifall jag får "rätt" beteckning??? Kram