Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

Sjal på frihand

stickmaskinPosted by Linda Sat, March 16, 2013 12:27:37

Igår var jag lite irriterad och kände att jag var tvungen att producera något ordentligt som inte krävde nån egentlig tankemöda. Jag letade upp en påse med massa små restbitar av garn och började sticka på min Knittax M2. Utan att egentligen tänka började jag i mitten med en nål och ökade med en nål varje varv (varannan nål användes för det var inga tunna garner). När jag nått fullbredd fortsatte jag bara att sticka. Jag har ingen koll på hur många varv jag gjorde innan jag sen började minska igen. När den var klar vek jag den dubbel och sydde ihop med sicksack och löst pressarfotstryck på Herr Marcinkiewicz. Garnerna räckte till olika mycket och jag hade ingen koll på mönster eller varv. Tog bara nästa lilla nystan och stickade på.

Vad blev det då? Det blev en sjal-halsdukskrage till familjens yngsta och hon är riktigt nöjd!

PLUS: Enkelt, bra sätt att bli av med restgarner, uppskattat

MINUS: inget

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.