Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

Necessär

Sy - väskorPosted by Linda Sat, February 23, 2013 14:08:27

Obloggad necessär som jag har testkört och använt. Utgick från ett mönster i boken "sy och sticka på egen hand, men justerade utifrån tillgång på dragkedja och tyg. Tyget är ett lite vaxartat tyg som jag hittade en lite lagon stuv av på Ohlssons tyger i höstas. Det räckta faktiskt till 1 stor och två små necessärer! Testade att sy fast kantbandet med ett av symaskinens alla dekorsömmar. Symaskin: Husqvarna Viking Tribute 140c

PLUS: Den blev faktiskt riktigt snygg och smart att jag gjorde två på en gång. Mörkblå kant och dragkedja passade fint ihop med tyget.

MINUS: lite pillrigt, efter användande borde jag gjort ett foder med fickor och låtit den bli lite bredare (även om det bara räckt till två).

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linda Mon, November 04, 2013 20:15:47

:-D Tack för komplimangen Matilda, men skenet bedrar. Jag är inte alls särskilt duktig och du kan säkert hitta någon som faktiskt KAN sy - jag kan mest följa instruktioner´.

Posted by Matilda Mon, November 04, 2013 15:35:40

Hej!

Matilda heter jag och letar efter en leverantör som kan hjälpa till att designa en väska. Såg att du gör jätte fina väskor och tänkte kolla om du är intresserad av att tillverka en prototyp, eventuellt hjälpa att tillverka väskor. Ex att du får en viss % när vi säljer produkten, hör av dig om du är intresserad så får du ytterligare information.

Ser fram emot ett samarbete med dig

MVH

Matilda