Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

Det blev en socka - tillslut

stickmaskinPosted by Linda Mon, November 19, 2012 20:43:01

Idag har jag tampats med Knittax Am3.

Försök 1, tråden gick av 2 gånger (insåg vad problemet var först andra gången), provade det lilla som var gjort och den var alldeles för liten. Inför försök 2 höftade jag till måtten lite och stickade på ... aj då där tappar jag maskor... på med dem igen och sticka lite till ... sjutton också, nu tappade jag hälften igen.... på med dem, ytterligare TVÅ gånger tappade jag en radda maskor. Montera med säkerhetsnålar bara för att konstatera att den är för stor. Justera måtten och på försök 3. Inte en enda tappad maska och allt bara flöt på! Försök 3 blev rätt bra storlek och den är på sista bilden. Nu hinner jag inte med en kompis ikväll, men jag lärde mig göra resåren i alla fall.

Tips: går det trögt - smörj, smörj sen lite till, ja smörj inte lite utan ordentligt - det är nästan alltid det som är problemet.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.