Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

Mönsterkort till Knittax AM

stickmaskinPosted by Linda Sat, September 15, 2012 10:03:24

Idag håller jag på att scanna av en del av de papper som följt med mina stickmaskiner. Här är mönsterkort till Knittax AM som använder ett mönsterhjul. Tyvärr har jag inte provat eftersom jag för närvarande saknar själva mönsterhjulen.

Mina kopior är just kopior på kopior och inte särskilt bra, men bättre än inget. De är inte heller kompletta. De är uppdelade i tre delar och innefattar de flesta mönsterkort mellan 1-64 - så det finns MÅNGA mönster att prova. Får jag mönsterhjulen kanske man skulle göra en uppsjö rutor i mönstrena och sy ihop till ett stickat lapptäcke?

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ann Arvidson Sat, September 15, 2012 18:01:53

Har en känsla av att "alla" häftena hade en grå vänstersida och en färgsida för varje nr! Har också efterlyst på Knittaxgruppen hur många häften det finns och hur många mönsterhjul det gjordes! Håller på att redigera bilder från renoveringen av halva min Regina Royal II, håller också på att skriva om Knittaxen och även om min semester på Kreta så folk som tittar in blir säkert chockade när artiklarna "drabbar" dom. Hihi Tack för bilden av mönsterhjulen den är bättre än den rosa jag lyckades ladda ner! Tror vi sakta men säkert bygger upp ett komplett info-bibliotek!

Posted by Linda Sat, September 15, 2012 13:55:54

Japp det stämmer att den första är samma som den jag fick av dig (tror t.o.m. att jag saknar en). Snart är det dags att för dig att skaka liv i din hemsida ;-)

Jag har ingen aning om antal kort eller hjul (borde stå i manualen, men den är en ända oreda eftersom sidorna trillat ut - kollar upp det senare)

Posted by Ann Arvidson Sat, September 15, 2012 11:54:53

Den fil som finns med på CDn är en inskannad kopia av mitt pappersex av mönsterbok 1-16 Hälften av mönsterna är även färgbildet! - är väl samma som din första fil??? Visste inte att det fanns fler häften. Har du en aning om hur många det fanns totalt??? Jag skall skumma igenom dina filer och se om jag eventuellt har alla mönsterhjulen (har ett tiotal olika). Har du någon uppgift på hur många olika mönsterhjul det tillverkades??? Får nog sätta mig lite längre fram och testa det där med mönsterhjulsstickning (långt ord!) för att se hur det hela fungerar. Spännande med utmaningar!!! Kram