Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

mönsterkorten

stickmaskinPosted by Linda Wed, August 15, 2012 20:21:07

Här kommer bilder som visar vad det står på texten på mina mönsterkort till Jac 40. Det finns ju tydligen olika sorter:

De två sista är vardera sida av korten som jag kan göra egna hål i.

Attsingen... tycker inte att det sys så tydligt som jag hoppats på... jag får väl lova att skriva av...

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linda Fri, August 17, 2012 18:43:42

Stansade hål finns det redan i den ena som någon tidigare ägare har gjort. Men mönster tvivlar jag på för det finns ju INGA hål alls i den andra så det blir ju inte mycket till mönstervägledning... Men det klarnar väl när jag ser manualen. Jag har också en hög ritade bilder man kan följa för att göra egna mönsterkort.

Posted by Ann Arvidson Fri, August 17, 2012 12:53:52

Alla fyra är mönster! Det sista kortet märkt med Nr 30 är ett fyrfärgsmönster för 1 eller 2 bäddsmaskiner!!! Så klipp inga nya hål - färgväxlings markerinarna är A Grundfärg och E/U/I de tre mönsterfärgerna!!! Kan skicka dig PDF kopia på både ty manualen på Jac 40 + alla de mönsterkorts produkt bilderna jag har! Och även bilder på mina 13 hålkort (alla olika dina!!!) MEN behöver nog skicka via snigelposten då det blir en "häftig" 100 MB +++ laddning!!! Har inte kvar din mailadress (ja,ja vet att den var framme i veckan MEN lyckades vara snabb nog att sudda bort den). j Skickar min mail via ditt info på hemsidan så du kan skicka snigeladressen till mig!