Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

Väska på rester

Sy - väskorPosted by Linda Fri, August 10, 2012 09:25:01

Jag gillar att ta vara på sånt som inte verkar gå att ta vara på ;-)
Här är senaste tygkassen och maken kommenterade så här: "Suveränt - den är bra och stor, den tar jag när jag går och handlar"

Jag gjorde helt enkelt iordning två "tygstycken" och letade upp lagom rester för handtaget och sydde som vanligt. Den har en platt "mjölkkartongs-botten". Jag kordinerar inte färger alls utan väljer bara lagom stora bitar.

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linda Thu, February 14, 2013 19:44:50

Det är mycket enkelt Sofia, jag har gjort en liten film om hur man gör den absolut enklaste formen av tygkasse. I filmen är den liten, men det är bara att göra den så stor man vill ha den:

http://handarbete.appelklyftig.com/#post40

Posted by sofia vergara Thu, February 14, 2013 18:38:46

jag vill lära mig syr väskor

Posted by Linda Sun, August 12, 2012 17:24:52

Det är det som är så bra när man syr sina egna kassar - de finns i alla storlekar och det är bara att välja det som passar bäst :-)

Posted by Bibbi Sun, August 12, 2012 10:39:46

Ni måste vara långa båda två. Jag kan inte ha så långa handtag, för då släpar väskan i backen. Annars väldigt bra med stor väska, där man kan få plats med både flingpaket och hushållspapper.