Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

Dragkedjor önskas!!!

fyndhörnanPosted by Linda Wed, April 04, 2012 10:53:29
Jag behöver flera 20-30 cm dragkedjor i olika storlekar. Har du några?

Behver ett svart vävt tyg också...

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linda Sat, June 30, 2012 22:46:51

Där ser man. Då satt jag nog och virkade på ett fjäll (tisdag... hmmm... då var det ett norskt fjäll t.o.m.) - men nu är jag tillbaka. Tack för erbjudandet ändå!

Posted by Ann Arvidson Mon, June 25, 2012 11:16:23

Skall åka på "inköps-turné" här på "bögda" i morgon tisdag - hur MYCKET svart tyg behöver du???

Posted by Linda Fri, June 22, 2012 10:29:01

Tyg behöver jag vanligt vävd bomull typ lakansväv (eller något kraftigare), det är till en Quiltad duk av återvunnet tyg.

Dragkedjor brukar jag betala ca 10 kr styck för, nu har jag lyckats länsa flera second handbutiker så för närvarande har jag vad jag behöver. I april hade jag fått iden att sy en massa pennskrin som "avslutningspresent" till skolans lärare - och det är nu gjort.

Posted by Ann Arvidson Thu, June 21, 2012 23:11:41

Bor mitt i TYGRIKET - här finns massor av "Klutabodar", Garngrossister och Erikshjälpen DÄR har dom dragkedjor i massor. Vilka färger vill du ha och vad får dom kosta och Hm... plast eller metall??? Tyg svart - kvalitet???