Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

Byte!

fyndhörnanPosted by Linda Thu, August 11, 2011 08:17:01

I juni hittade jag ett härligt gult tyg på loppis. Jag har inte riktigt vetat vad jag ska göra, men fingrat lite på det då och då. Men så undrade Ria-ra om hon kunde få byta till sig en bit. Tyget var ca 3 m långt så hon fick hälften. Som byte vill jag gärna ha en överraskning.

Det var ett roligt paket att öppna! Broderitråd i bomull och i ull, ett mönster i de större tjejernas storlek (julklapp?), två bitar enfärgad strechfrotté (kanske till nått ut Kalle K-boken?), sweetshirt (nattlinne till minstingen?) och en bit svamptyg (som maken tyckte mycket om så här får man tänka till).

Tack Ria-ra!

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by ria-ra/Anna Thu, August 11, 2011 18:44:08

Jag är mer än nöjd med bytet-det var så roligt också att skicka paket!!!

Posted by Linda Thu, August 11, 2011 15:24:23

Jo det var verkligen roligt Bibbi. Jag har också bytt bort en liten "knit picker" (se tidigare inlägg i kategori stickmaskin), men jag har inte hunnit få min överraskning än.

Posted by Bibbi Östh Thu, August 11, 2011 12:00:59

Vilken kul grej. Det måste ju ha varit jätteroligt att öppna det paketet.