Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

Bedrövelse!

stickmaskinPosted by Linda Sun, January 27, 2013 12:34:47

Jag tänkte att jag skulle se om jag kunde byta ut den trasiga sektionen av nålbädden med en från min reservdels-knittax. Konstaterade ganska snabbt att det finns en skena i ett hål genom platinerna på Regina som det inte finns i Knittax så det gick inte. Men då kunde jag i alla fall flytta den trasiga biten ytterst för att få rätt stor bredd.

När jag lyfte ur nålbäddarna en och en föll de isär. :-( Plasten hade blivit spröd med åldern och hölls faktiskt bara ihop där den satt. Inte konstigt att något gick sönder varje gång jag stickat!

I was going to try to fix the broken needlebed-part on the Regina Royal. My first idea was to se if it could be replaced by one from the Knittax AM III, but I could see when I started to take the machina apart that that wouldn't work. So the my idea was to move the proken needlebed-part to one side so that I could use as much as possible. To my horror the needlebed-parts crumbled to pieces when I got the loose (NO force used at all). The plastic has aged... I really liked kntting on it, but now I understand why something allway broke when I did....

  • Comments(5)//handarbete.appelklyftig.com/#post251