Linda handarbetar

Linda handarbetar

.

Jag är mamma till 4 underbara barn som jag gärna fixar prylar åt. Sy, virka, stick, brodera - det mesta går bra med ett tydligt mönster att följa. Jag är kommer ni att märka en med attityden "hellre än bra".

Can't read this? Use Google translation tool! Translate from Swedish to your language.

Finnes: hjälpnål

stickmaskinPosted by Linda Thu, July 14, 2011 20:47:34

Tredje inlägget på samma dag. Måste vara rekord. Idag var jag på en second hand butik och hittade detta:

Det är en "hjälpnål" (en lös tungnål (latch needle tool)) till en stickmaskin. Den är som synes mycket liten (5mm rutor på pappret) och har ett lock att dölja den med. På handtaget står "brittish patent", men det är också all information jag har om den. Den är för liten för mina maskiner, men om nån av er där ute har letat efter en sådan så hör av dig. Jag byter gärna bort den mot en liten "överraskning". Jag köpte den för att den som letar ska ha större chans att hitta den!

Tillägg 24/7: Det är inte alls till en stickmaskin! Det är en s.k. "Knit picker" som du använder för att reparera finstickade plagg som fått en skada ("snag"). Men eftersom den är prcis lika mina hjälpnålar (fast mindre) så funkar den ju som en sådan till finstickande maskiner. Jag har faktiskt en till så den här bortskänkes fortfarande till den som vill ha.

Tillägg 28/7: Nålen är nu på väg till sin nya ägare; Vanessa.

  • Comments(1)//handarbete.appelklyftig.com/#post143