21:an

21:an

Downs syndrom

Den här bloggen handlar om downs syndrom. Utgångsläget är vår son, men utflykter kommer säkert att förekomma

Andra loppan!

AKK - stödtecken och annatPosted by Linda Sun, April 23, 2017 09:07:02
Nu kommer den andra tecken-loppan i loppan-serien här på bloggen. Det kan bli precis hur många loppor som helst. Det hänger helt på intresset från er läsare. Det enda loppan kostar dig är ett TACK i kommentarerna.

Eftersom inga särskilda önskemål dök upp i förra loppans kommentarer så väljer jag en favorit hos sonen.

Det blir ZOO med tecken ytterst. Han gillar djurparker och senaste gången vi besökte en var det Toronto Zoo i mars i år.
Samma loppa finns i ytterligare 2 versioner, en med ord ytterst och en med bild ytterst.

Och här kommer själva loppan:


Nästa loppa kommer efter att minst 5 personer kommenterat, antingen med ett tack eller kanske med ett önskemål om vilken som ska bli nästa loppa; ska tecken, bild eller ord vara ytterst? Eller ett önskemål om tema kanske? Blir det här populärt kan det hända att det blir nya loppor också...

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sarah Fri, September 15, 2017 09:15:41

Tack för loppan om Zoo. Jag skulle vilja ha fler loppor, i alla olika teman. Nu jobbar vi med färger och siffror, så det står högst på listan :-)

Posted by Friederike Tue, July 25, 2017 22:15:50

Hej! Har precis hittat hit! Kul med djuren! Alltid omtyckt! Tack att du delar med dig!

Posted by Erika Olsson Tue, July 25, 2017 07:57:30

Tack. Den kan vi använda med vår Lina.

Posted by Linda Fri, May 05, 2017 12:59:00

Hej Ann-Marie. Än så länge finns inte de andra varianterna av Zoo-loppan tillgängliga, men det behövs bara att ytterligare 4 till kommenterar så blir det en ny loppa - och era önskemål kommer att beaktas! Det finns 4 olika teman med djur (3 av varje), 2 olika med färger (3 av varje) men än så länge ingen med frukt.
Det finns faktiskt en loppa med temat "förskola" också :-)

Posted by Ann-Mari Holmström Tue, April 25, 2017 11:08:11

Hejsan! Jag jobbar som språkpedagog i Olofström mot förskolorna och vi har precis upptäckt hur kul det är med teckenloppor!! Om vi vill ha djurloppan med bilder ytterst, var hittar vi den?? Vi skulle gärna vilja ha loppor där man kan träna namnet på olika frukter och färgerna!! Tack för att du delar med dig!!