21:an

21:an

Downs syndrom

Den här bloggen handlar om downs syndrom. Utgångsläget är vår son, men utflykter kommer säkert att förekomma

DS Sverige

LänkarPosted by Linda Thu, April 02, 2009 19:12:06

När sonen föddes fick vi tips om en internetgrupp för föräldrar med barn med Downs Syndrom. Vi pluggade in modemet i patienttelefonen och gick med i gruppen direkt.

Detta var verkligen guld värt. Gruppen finns fortfarande kvar och är det bästa stället för information och debatter kring och om Downs syndrom. Här finns föräldrar till barn i ALLA åldrar så man får lite insikt i hur framtiden skulle kunna se ut.

Bilden är tagen innan digitalkameran kom in i familjen därför har jag fått scannat den från familjens fotoalbum (bliden är alltså klippt). Visst ser det ut som en hotellsäng, men det är faktiskt sängarna i familjerummen på Neonatalavdelningen där vi bodde. Jag sitter vid datorn och sonen, 1-2 veckor gammal ligger och sover bredvid.

http://health.groups.yahoo.com/group/DS-sverige/

Tillägg 2017: Gruppen är inte längre aktiv. Istället finns det flera grupper på Facebook under namnet Underbara Barn med Downs syndrom och Underbara downsbarn.  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Teija Fri, April 03, 2009 12:04:28

Vad fina barn ni har, härlig bild:D Vad kul att du hittade till min blogg!

Tror att jag varit inne på Äppelklyftig tidigare. Skall titta runt lite!

Var med på DS listan förut men gick ur för något år sedan...

Ha det så fint så länge och trevlig helg!

Här är en länk till min blogg ifall du vill hälsa på igen: http://varannandag.bloggagratis.se/