21:an

21:an

Downs syndrom

Den här bloggen handlar om downs syndrom. Utgångsläget är vår son, men utflykter kommer säkert att förekomma

Systuga

Träffar, kurser m.m.Posted by Linda Sat, May 31, 2014 18:12:14

6/6, på nationaldagen, ordnar Svenska Downföreningens nätverk i Västmanland systuga på Oskarsbergsvägen 8 i Ransta mellan Sala och Västerås. Vi hjälps åt att sy ihop våra fina ljud som känns, fikar gott och pratar. För barn finns sandlåda, gungor, koja, klätterträd och studsmatta (tomten är tyvärr inte rymningssäker). Symaskiner, material och handledning av f.d. textillärare finns, men vill man ta med sin egen maskin istället går det bra.

Vi startar efter lunch, men det går bra att komma när det passar. Systugan är öppen så länge vi vill fortsätta sy. Anmälan är bra så vi vet hur mycket fika vi ska ordna (och hur många symaskiner jag ska trolla ihop) - men det är inte nödvändigt. vastmanland@downforeningen.se  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linda Sun, June 08, 2014 08:50:22

Kul att höra Marie smiley

Posted by Marie Fri, June 06, 2014 23:56:32

Jag snubblade in på din blogg och har läst runt i tre timmar!! Jag säger bara wow! Du är helt underbart kreativ och jag blir så imponerad av dig. Jag har fått så många underbara idéer och det här med lapbook verkar så kul. Vill sätta igång direkt med en egen. Tack för din inspiration.