21:an

21:an

Downs syndrom

Den här bloggen handlar om downs syndrom. Utgångsläget är vår son, men utflykter kommer säkert att förekomma

suck och stön

BabblarnaPosted by Linda Tue, June 07, 2011 14:19:59

Det är mycket just nu (hur länge har man inte sagt det???). Jag bestämde mig för att betala mig ur lite arbetsbörda och beställde därför pappdockor och kulisser från Hattenförlaget. Just nu är det bara tre ljudfigurer ("Babblare") vi behöver, men det kan ju bli fler sen kanske.

Jag öppnade med förväntan paketet. Först ut "kulisserna". Riktigt trevliga och inte för barnsliga. Egentligen tråkigt att det är en lekpark till (det är ju vad som finns i kulisserna i utbyggd grammatik och fingerresan), men det var väntat. Lanskapsbilderna var annorlunda och känns bra. Sedan tittade jag igenom ljudfigurerna... två av de tre vi jobbar med nu saknades - SUCK. Dessuom var de i en annan skala än figurerna som följde med fingerresan - STÖN
Sist var det "instruktionerna", jag hade hoppas på detaljerade beskrivningar likt dem i Utbyggd grammatik med t.ex. listor på begrepp som ingår så att det bara var snabbt att sätta sig och göra ordkort utan att tänka, men icka sa nicke. Inte heller tydliga instruktioner på hur man kan utnyttja kulisserna, bara enstaka trevliga förslag.

Det blir till att sätta sig ner och göra det själv i alla fall... :-(  • Comments(0)//21.appelklyftig.com/#post187